חשבי היכן יהיה לך נוח להיניק – שימי כריות במקום והכיני לך שתייה בהישג יד (אם אפשר אז שולחן יציב יכול להיות טוב להנחת המשקל שלי עליו).
הכיני לך רשימת שאלות/תהיות מראש – אל תצפי מעצמך לזכור הכול. אחרי כל כך מעט שעות שינה ועייפות מצטברת…. אני לא אזוז לפני שאענה על כל מה שמטריד אותך.
אם יש לך משאבה – אנא הכיני אותה נקייה ומוכנה לשימוש כך שאוכל לעזור לך לבדוק שהמשפך בגודל המתאים לך ושאת משתמשת בה באופן הנכון.
אם זה אפשרי זה יכול לעזור אם אדם שאת חשה בנוח איתו יהיה נוכח במפגש שלנו – כך לאחר המפגש יהיה עוד מישהו ששמע וראה ויוכל להזכיר לך טיפים וטריקים שלימדתי אותך (מעבר לסיכום של כל מה שעשינו שנכתוב בסוף המפגש שלנו כולל הנחיות להמשך)
סביר שתניקי במפגש – אז אין סיבה לחכות עם התינוק עד שאגיע. אם הוא רעב הניקי אותו ואני בטוחה שהוא ישמח לינוק שוב במהלך המפגש שלנו. אם את יכולה אנא סמסי לי מתי התינוק אמור לאכול בפעם הבאה ואני אשתדל להקדים או לאחר אם אוכל.
החזקה של התינוק – כשהוא לבוש בטיטול ומונח על העור שלך בין השדיים מאפשרת לו להיות במצב אופטימלי להאכלה טובה. אם אפשרי, כדאי לך לעשות זאת מעט לפני המפגש שלנו כך שהתינוק יהיה "במצב רוח" של אכילה.
אל תתלבשי יפה – לבשי משהו שנוח לך בו (פיג'מה או טרנינג זה מצוין) והכי חשוב חולצה שנוח לך להיניק בה. חזייה? זה לא ממש חשוב
חיות מחמד – על אף היותן חמודות להפליא עלולות להיות סקרניות מדי ובודקות תיקים מעולות יותר מכל מאבטח בקניון, מה שעלול להסיח את דעתך ולהפריע לך להתרכז במפגש. מצאי מקום שבו החיה תהנה לבלות בזמן המפגש שלנו.
אל תנקי או תסדרי את הבית– אני באה לראות אותך ואת תינוקך. הכלים בכיור וערימת הכביסה לא מפריעים להנקה (וככה ארגיש בבית…) השאירי את הנקיונות לזמן שבו באים מבקרים אחרים….
מכתבי שחרור שלך ושל התינוק וכן פנקס טיפת חלב – אלו מסמכים שלעיתים כתובים בשפה משונה אבל ניתן להבין מהם מה היה עד כה. אנא הכיני אותם זמינים ואני אשמח לעיין בהם.
ועכשיו טפחי לעצמך על השכם –והייגאה בעצמך שהחלטת לקבל עזרה בהנקה ושמצאת אחת כזו. על אף הידע והנסיון הרב שצברתי עם השנים, לא כל הבעיות נפתרות מייד אבל מה שבטוח זה שכשאעזוב את ביתך, תהיה לך תכנית ברורה וכתובה של מה לעשות ואיך, תרגישי מועצמת ומחוזקת בידע שלך וביכולות שלך בהנקה ותדעי מה הצעד הבא שלך במסע להנקה מוצלחת.